Ukraine

В Intellias підписали Women Empowerment Principles від ООН

News
March 25, 2021

Intellias стала першою ІТ-компанією в Україні, яка підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок, ініційовані Глобальним Договором ООН та агенцією ООН Жінки. Таким чином, компанія долучилась до глобального руху за гендерну рівність на робочому місці та у суспільстві, який налічує вже понад 4,5 тис компаній у всьому світі, серед яких Google, Facebook, Microsoft, EY, Uber та інші.

Women Empowerment Principles (WEP) — це 7 принципів, які є орієнтиром для бізнесів, що прагнуть до повного забезпечення прав людини та подолання будь-яких проявів дискримінації. Вони включають: сприяння гендерній рівності, справедливе ставлення до чоловіків і жінок на роботі, забезпечення здоров’я, безпеки та благополуччя всіх працівників, сприяння вихованню, підготовці та професійному розвиткові жінок тощо.

Наша головна цінність — людяність, ми керуємось нею щодня у прийнятті наших рішень. Тому ми докладаємо багато зусиль для створення комфортних умов роботи для наших талановитих інженерів, чоловіків та жінок, які створюють інноваційні ІТ-рішення для компаній з усього світу. Підписання WEP для нас — черговий крок на шляху до забезпечення гендерної рівності в компанії та поширення найкращих практик за її межами.

Віталій Седлер
CEO Intellias

В Intellias вже понад 25% команди — жінки, і цей відсоток стабільно збільшується. Половина з них займають технічні позиції та займаються розробкою, тестуванням, бізнес-аналітикою та проєктним менеджментом. Для компанії важливо забезпечити комфортні умови для всіх. Тому тут запровадили гнучкий графік роботи, програми підтримки здорового способу життя та турботи про психічне здоров’я. Після закінчення карантину в офісах Intellias відновлять свою роботу салони краси та дитячі кімнати з нянями, які можуть доглянути за дітьми, поки батьки працюють.

На 2021 рік компанія визначила план дій із впровадження WEPs, який включає: створення стратегії гендерної рівності, сприяння професійному та лідерському розвитку жінок, організацію освітніх заходів щодо недискримінації й рівних можливостей тощо.

Підписуючи WEP, ви інвестуєте у ідею гендерної рівності для свого бізнесу та людей, з якими ви працюєте. Ви приєднуєтесь до глобальної мережі компаній зі схожими цінностями та отримуєте доступ до інструментів, ресурсів та навчальних програм для посилення ролі жінок. Сприяння ідеї рівних можливостей на робочому місці та на ринку праці є корисним для суспільства; це корисно для економіки; і це вигідно всім.

Еріка Квапілова
голова офісу ООН Жінки в Україні

Про WEP 

Women Empowerment Principles — це міжнародна ініціатива ООН Жінки та Глобального Договору ООН. Підписантами WEPs є 4 595 компанії з усього світу. На офіційному сайті ініціативи weps.org позначено п’ять компаній-підписантів в Україні, в тому числі єдина ІТ-компанія Intellias.   

Про Intellias

Intellias — одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2020-му таке ж звання компанія отримала від видання Forbes Ukraine. Крім того, у 2018 та 2020 роках Intellias здобув звання «Велороботодавець року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.