Ukraine

Intellias отримав золото, срібло та бронзу Career Show Awards 2022

News
September 16, 2022

Intellias став призером престижної болгарської премії Career Show Awards. Ми здобули нагороду відразу у п’яти категоріях: стратегія кар’єрного розвитку, нововведення у залученні спеціалістів, стратегія з впровадження принципів толерантності та інклюзії, події із заохочення спеціалістів та впровадження інноваційних підходів до організації віддаленої роботи.

Для участі у Career Show Awards 2022 ми подали п’ять заявок — за усі кейси Intellias отримав відзнаки. Цього року на премію претендували 90 компаній із 457 заявками.

Золото здобув проєкт «МріяТи — Будуємо свою мрію», який ми втілили до Дня захисту дітей. Піклуючись про добробут родин, Intellias розробив концепцію підтримки малюків у часи російської агресії на території України.

Срібло журі віддало кейсу IntelliSmartWorkplaces — стратегії організації віддаленого формату роботи в Intellias. Спеціалісти та спеціалістки компанії можуть працювати вдома, в офісі або ж поєднувати обидва формати. Ця концепція не тільки покращує продуктивність, але й для позитивно впливає на генерацію нових ідей і ментальне здоров’я. Ще три наші проекти отримали бронзові нагороди. Серед них Career Hub — внутрішньо-корпоративний портал Intellias, який об’єднує усі професійні можливості. Завдяки Career Hub можна самостійно керувати своєю кар’єрою та професійним розвитком у компанії. Також бронзовий призер — кейс IntelliWomen, спрямований на підтримку розвитку жінок у технічних сферах та підсилення їхнього потенціалу.< Крім того, бронзову відзнаку завоювала реферальна програма Intellias — інноваційний спосіб залучення нових талантів завдяки внутрішнім рекомендаціям. Це найефективніше джерело наймання в компанії, завдяки якому закривається 25% усіх вакансій.

Усі ініціативи Intellias, які отримали відзнаку Career Show Awards, ми успішно використовуємо в українських офісах компанії.

Серед журі премії — відомі експерти та професіонали з багаторічним досвідом роботи. Цього року до колегії журі доєднались журналісти та керівники асоціацій, представники маркетингових агентств, інфлюенсери та лідери думок у сфері маркетингу, рекрутменту та побудови бренду роботодавця.

Вітаємо Intellias з високими результатами на Career Show Awards 2022! Це, безсумнівно, великий успіх для компанії і водночас доказ хороших інвестицій у ринок праці нашої країни.

Сімона Харізанова
співзасновниця Career Show Awards

Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих роботодавців за версією DOU — найбільшої IT спільноти України. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes та EY Ukraine. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Про Career Show Awards

Career Show Awards — це щорічна національна премія у Болгарії, яку компанії отримують за найкращі досягнення у залученні, розвитку та утриманні професійних талантів, а також передовий досвід у побудові стратегії бренду роботодавця.  

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, з понад 2700 спеціалістів та спеціалісток. Розробницькі центри компанії розташовані в Болгарії, Україні, Польщі, Хорватії, Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на технологічних рішеннях, автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей в усьому світі. У 2022 році Intellias вчетверте увійшов до списку найкращих сервісних IT компаній світу за результатами рейтингу The Global Outsourcing 100.

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.