Ukraine

Intellias вдруге у рейтингу найкращих роботодавців, відкритих для молоді

News
November 11, 2021

Ми увійшли до переліку найкращих роботодавців, відкритих для спеціалістів та спеціалісток віком до 25 років. Цього року рейтинг об’єднує компанії, які не тільки підтримують економіку та Збройні Сили України, але також створюють можливості для початківців у сфері ІТ.

Головна мета рейтингу від STUD POINT – заохочувати компанії долучати до проєктів молодих спеціалістів. Основним критерієм, за яким оцінюють роботодавців, є відкритість до наймання кандидатів до 25 років.

Наша компанія приділяє велику увагу освітнім ініціативам для початківців у сфері ІТ – запускає власні навчальні програми, співпрацює із закладами вищої освіти, організовує регулярні вебінари на технічні та нетехнічні теми, проводить марафони, хакатони та кейс-чемпіонати. Компанія заохочує Growth mindset підхід, що передбачає велику кількість можливостей для професійного росту спеціалістів із різним досвідом.

У 2021 році Intellias запустив освітній хаб IntelliStart та пропонує два формати навчання – практична ІТ-школа та буткемпи. Практична школа IntelliStart дає можливість долучитись до найактуальніших навчальних програм з Frontend, Java, .NET, DevOps, Software Testing, Golang тощо. Її учасниками можуть стати студенти, випускники технічних спеціальностей та ті, хто вивчає ІТ самостійно. До буткемів приєднуються спеціалісти із певним досвідом роботи. Цей формат передбачає повноцінне працевлаштування з можливістю навчатися у найкращих експертів компанії.

Додатково в Intellias діє Juniors Hiring Program. У межах інтернатури джуніор-розробники мають змогу працювати на проєкті під менторством досвідчених інженерів та інженерок компанії.

Одна з місій Intellias – допомагати майбутнім та теперішнім спеціалістам розвиватись і зростати професійно. Growth mindset підхід дає людям чимало можливостей для розвитку всередині компанії. Спеціалісти та спеціалістки також залюбки діляться власним досвідом. Стаючи менторами в освітніх проєктах і навчальних програмах, експерти та експертки Intellias допомагають молодим спеціалістам успішно розпочати шлях у компанії. Розвиток талантів – запорука розвитку ІТ-сфери в Україні

Роман Гапачило
VP, Talent Management в Intellias

У 2022 році Intellias провів низку відкритих освітніх активностей, серед яких 16 вебінарів у межах IntelliStart, 24 вебінари для більш досвідчених спеціалістів, 3 лекції для закладів вищої освіти та 3 марафони, став партнером 13 конференцій і організатором 2-х – Intellias Agile Days та Intellias Blockchain Talks.

Крім того, ми доєдналися до освітньої конференції SYNERGY 2022 для обговорення навчальних програм для студентів та підлітків. Компанія організувала Hour for Future для українських старшокласників та стала партнером Ігрового хакатону при НУ “Львівська політехніка”. Спеціалісти Intellias долучились до Днів кар’єри при ХНЕУ ім. С. Кузнеця та провели лекції про дизайн та DevOps для ХТУ “IT Step”.

Також надаємо різні можливості для професійного розвитку всередині компанії, наприклад, розвиває upskill-програму для мідл-інженерів, програми менторства, надає безплатний доступ до найпопулярніших у світі онлайн-платформ для навчання тощо.

У 2023 році продовжимо розвивати освітні проєкти та співпрацю із закладами вищої освіти у різних містах України. Компанія працює над створенням нових форматів навчальних програм та розширенням можливостей професійного розвитку для теперішніх і майбутніх спеціалістів Intellias.

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.