Ukraine

Intellias відкрив розробницький центр в Ужгороді

News
April 19, 2022

Ми продовжуємо розвиватися в Україні та відкрили центр розробки на Закарпатті. Новий офіс компанії розташований у центрі Ужгорода. Він розрахований на 40 робочих місць і вже готовий приймати спеціалістів та спеціалісток Intellias.

Ужгород – це сучасне та комфортне місто, в якому зараз перебувають близько 40 наших колег. Більшість із них евакуювалися з інших регіонів. Відкриття нового офісу – це можливість забезпечити наших спеціалістів та спеціалісток комфортним та безпечним місцем для роботи. І, крім цього, в перспективі ми плануємо створити тут умови для роботи інших внутрішньо переміщених осіб. Також ми віримо, що ІТ галузь на Закарпатті буде активно розвиватися, і хочемо стати одними з драйверів цього процесу.

Віталій Седлер
CEO та співзасновник Intellias

Закарпаття – це найзахідніша точка України та наразі найбезпечніший регіон країни, куди можуть евакуватися інженери. Ми прагнемо облаштувати для них максимально комфортні робочі умови. Разом із запуском нового офісу в Ужгороді, офіси Intellias продовжують працювати у Львові та Івано-Франківську. Щодо рекрутмент-планів в Україні – на половину з наявних вакансій в Intellias (понад 240 позицій) планують найняти українських інженерів. Загалом, з початку військових дій до західних областей України евакуювались більше 1300 спеціалістів Intellias разом зі своїми сім’ями. Аби не наражати на небезпеку спеціалістів та спеціалісток компанії, на період військових дій тимчасово призупинена робота офісів у Києві, Харкові та Одесі. Також, компанія евакуювала понад 390 людей до Кракова, де має свій центр розробки. Це спеціалістки Intellias, а також член родини наших колег. 

Ми продовжуємо працювати під час війни та забезпечуємо роботою понад 2500 спеціалістів, роблячи свій внесок у підтримку економіки країни та ЗСУ. Команда Intellias зібрала понад 8 мільйонів гривень на потреби українських військових. Зараз в компанії триває проєкт «Авто для захисників», в рамках якого уклали партнерство з Winner Group Ukraine й буде закуплено 30 позашляховиків для наших військових. Окрім цього,  ми активно розвиваємо в компанії волонтерські рухи: спеціалісти й спеціалістки долучились до розробки системи логістики для ЗСУ, об’єднуються для боротьби з ворогом на різних фронтах, а також організовують підтримку постраждалим від війни.

Процес запуску офісу в Ужгороді відбувався фактично у віддаленому режимі. Варто відзначити, що місцева інфраструктура пришвидшила свій розвиток, щоб задовольнити запит ІТ індустрії на новий хаб у Закарпатті. Ми знайшли чудове приміщення у центрі міста й плануємо організувати цей простір відповідно до принципів smart comfort, яких дотримуємося у компанії.

Микола Музала
Administrative Director в Intellias

Водночас ми реалізовуємо стратегію розширення своєї глобальної присутності. Цього року Intellias планує відкрити ще три офіси у Польщі, а саме у Варшаві, Вроцлаві та Гданську. Також готуємо відкрити офіси у Болгарії та Хорватії. Паралельно вивчаємо більш віддалені ринки, де Intellias потенційно може запустити додаткові розробницькі центри, в пріоритеті – локації в Західній Європі, Латинській Америці та Азії. 

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні та Хорватії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. ні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Ukraine. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.