Ukraine

Agile практики від експертів Tesla та Spotify на міжнародній конференції від Intellias

News
May 16, 2022

1-3 червня Intellias проведе триденну конференцію, присвячену Agile методикам у складні часи. Intellias Agile Days об’єднає понад 1000 онлайн слухачів зі всього світу. Конференція буде корисна розробникам і тестувальникам,  Scrum майстрам, продуктовим і проєктним менеджерам, бізнес-аналітикам, CEO ІТ компаній і Agile тренерам. Запрошені експерти і слухачі матимуть можливість поспілкуватися та обмінятися ідеями. Участь у події безкоштовна.

Тема конференції – “Мистецтво збереження бізнесу під час кризи”. Відомі спікери з США, Болгарії, Іспанії, Німеччини, Швеції та інших країн розповідатимуть не лише про повсякденні кейси, але й поділяться знаннями про аджайл в кризових ситуаціях.

Agile – це здоровий шлях пошуку рішення, такий собі trial and error. Завдяки гнучким процесам розробки, інженери не просто пишуть код, а ведуть певним чином дослідження, винаходячи продукт, який максимально відповідає потребам клієнта. Такі ж самі гнучкі процеси можуть допомогти бізнесу пристосуватись до нових умов під час кризи.

Роман Павлюк
віцепрезидент з Digital Strategy в Intellias

Agile мотивує, спонукає, надихає. А кризи шкодять, викликають стрес та обмежують. Тому, здається, що саме Agile може стати природним способом подолати складні й кризові періоди.

Нікола Богданов
Agile тренер та співзасновник AgilePool

Agile підтримує компанії та людство в цілому у часи кризи. Тут йдеться не про ситуацію, яку ми можемо передбачити або для якої можемо спланувати бюджет. Це реакція, що виникає у відповідь на події. Щоб бути ефективними, щоб бути людяними, ми маємо використовувати Agile техніки. На цій конференції я розповім про те, чого навчився, працюючи з Ілоном Маском.

Джо Джастіс
член правління Agile Business Institute

Світ змінюється швидше, ніж будь-коли. Наприкінці 70-их, організації з індексу S&P 500 могли залишатися в цьому списку 30 років; зараз цей строк наближається до 20 років та продовжує скорочуватися. Громадський сектор також відчуває на собі зміни. Пандемія коронавірусу продемонструвала його слабкі сторони, як-от труднощі з переходом на віддалену роботу. Стратегічна та операційна гнучкість стає однією з головних ознак більшості організацій. На цій конференції ми поговоримо про організації, що фокусуються на користувачах та прагнуть результатів, а також про те, як такі організації побудувати.

Алекс Балларін
Agile бізнес тренер в ITNOVE.com та професійний Scrum тренер у Scrum.org

Участь у конференції безкоштовна, але слухачі можуть зробити внески на підтримку України. Ми збираємо кошти для фондів Повернись живим, Польової медицини «Госпітальєри», а також для власного благодійного проєкту «Авто для захисників».

Дізнатись більше про конференцію та зареєструватись можна за посиланням.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Португалії та Колумбії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2021 та 2020 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Ukraine та EY. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.